Näyttämötaide

Anja Pohjanheimo (Katja Küttner, vas.) tapaa Raumzeitissa muun muassa fyysikko Lise Meitnerin (Kristina Vahvaselkä).
Ossi Ahlapuro on kuollut. Arkistokuva vuodelta 2009, jolloin Ahlapuro näytteli Turussa Samppalinnan kesäteatterissa.
Teatteripukujen tekeminen vaatii paljon käsityötä ja erikoisosaamista Pirjo Liiri-Majava sanoo esitellessään Turun kaupunginteatterin Tamara-musikaaliin suunnittelemiaan pukuja.
Johanna Rusasen ja Waltteri Torikan työskentelyssä on puhtia ja komeutta.
Timo Väntsi viimeistelee Marko-nukkea, joka nähdään tammikuun lopulta lähtien Teatteri Kantanäyn kabareessa Homous on syntikkapoppia.
Vähin äänin -teoksessa nähdään yhteisen liikkeen voimaa.
Paula Lehtinen ja Ola Leinonen kohtaavat Rakkauskirjeiden maailmassa. Esityksen on ohjannut Maarit Pyökäri, joka johti Salon teatteria 1980-luvulla.
Kari-Pekka Toivonen palaa Teatteri Emmassa Vareksen rooliin 12 vuoden tauon jälkeen.
Waltteri Torikka ja Johanna Rusanen laulavat Punainen viiva -oopperan pääosissa Turun kaupunginteatterissa.
Johanna Ringbomia säestää hänen juhlanäytännössään taitava pianisti Iiro Salmi.
Tanssija Janne Kilpiö valitsi omiksi eliöikseen muun muassa tunturipöllön, naalin ja sormijäkälän.
Pub Rastipajassa elämä maistuu elämälle, kun ihmiset jakavat tarinansa toisilleen. Kuvassa vasemmalta: Nana Väätäjä, Hanna Suomi ja Marjut Ruusumo, taustalla Harri Vuorela.
Linnateatteri viettää tänä vuonna 20-vuotissynttäreitään.
Fantasiaspektaakkeli Hobitti houkutteli tänä vuonna yli 38000 katsojaa Turun kaupunginteatteriin. Bilbo Reppulina nähtiin Teemu Aromaa ja peikkoina Janne Sundqvist, Miska Kaukonen ja Markus Ilkka Uolevi.
Kiveä kännissä -komediasta on Linnateatterissa 13 esitystä. Ensi-ilta on 5. tammikuuta ja viimeinen näytös 1. huhtikuuta.
Ukrainan kansallisbaletin tanssijat näyttivät Joutsenlammessa tanssitaiteen yhdistävän voiman maailman pahuutta vastaan.
Marjan Raarin teoksen visuaalisena ilmeenä nähdään Bikkie Skeef -yhtyeen levynkansikuvien projisointeja.
Venuksen idea lähti liikkeelle äidin ja tyttären yhteisesti käymistä keskusteluista.Kuvassa Mea Holappa ja Volta Rajakangas-Moussaoui.
James McNamara (vas.) esittää vekkulia narria, jota vastaan tinasotilas (Laura Alho), piparkakkumies (Lassi Sairela) ja korttisotilas (Nea Vuorinen) kamppailevat.
Natalia Foster (vas.), Seela Merenluoma, Mea Holappa (selin) ja Volta Rajakangas-Moussaoui luovat Venuksen ja kauneuskäsityksen uudestaan. Taustalla ohjaaja-koreografi Janina Rajakangas.
CircOpera 2.0 puhuttelee kaikkia aisteja. Kuvassa sopraano Johanna Lehesvuori, akrobaatti Korri Aulakh ja mezzosopraano Pihla Terttunen.
Lumikuningattaressa ei seikkailla ainoastaan talvisissa maisemissa, vaan välillä vieraillaan myös valossa kylpevässä, kesäisessä puutarhassa. Kuvassa vasemmalta Salli Suomela, Charlotte Levula, Irma Reunamo ja Sara Hänninen.
Mikko Kouki (vas.), Eino Heiskanen, Sonja Pajunoja ja Minna Hämäläinen näyttelevät Ilman sinua -draaman pariskuntia.
Lisää uutisia