Näkökulma

Petteri Orpo (kok.) on muodostamassa hallitusta parinaan Riikka Purran perussuomalaiset, sekä rkp ja kd. Purra on hallitusneuvotteluissa ensimmäistä kertaa, Orpo taas kokenut jo useammat.
Näyttelijä Joaquin Phoenix (vas.) ja ohjaaja Ari Aster Beau is Afraid -elokuvan kuvauksissa. Tätäkään Asterin elokuvaa ei voi syyttää taskulämpimäksi.
Jutta Urpilaista veikataan Sdp:n presidenttiehdokkaaksi. Hänen komisaarin kautensa päättyy ensi vuonna. Urpilainen itse on ilmoittanut harkitsevansa ehdokkutta.
Prinssi Charles vieraili kesällä 2013 Walesissa. Vaalean kaksirivisen puvun taskussa on hänelle tunnusomainen taskuliina ja rintapielessä kukka.
Maria Ohisalo kertoi pääsiäisen jälkeen, ettei hae jatkokautta vihreiden puheenjohtajana. Ohisalon ilmoitus avasi vihreiden puheenjohtajapelin, joka kuitenkaan ei ole lähtenyt täysin lentoon ehdokkaan toisensa jälkeen kieltäytyessä kunniasta.
Helsingin apulaispormestari Paavo Arhinmäki aiheutti äläkän lietsoessaan ihmisiä vastustamaan Petteri Orpon oikeistohallitusta, joka ei ole vielä kokoontunut edes hallitusneuvotteluihin.
Oikeistohallitusta pukkaa, kun kokoomuksen puheenjohtaja, hallitustunnustelija ilmoittaa torstaina iltapäivällä, millä kokoonpanolla hallitusta lähdetään rakentamaan Helsingin Säätytalolle.
Hallitustunnustelija Petteri Orpo (kok.) pitää tänään iltapäivällä tiedotustilaisuuden tulevasta hallituspohjasta. Pohja julkaistaan 14.30. Kuva viime viikon tiedotustilaisuudesta hallitustunnustelujen etenemisestä.
Ex-TPS Santeri Haarala (toinen vas.) iski voittomaalin. Turkulaisten vasen puolustaja Umar Bala Mohammed (oik.) pystyi pelaamaan tunnin verran, mikä oli suunniteltua enemmän.
Logomosta on tullut laulukilpailujen ykköspaikka Suomessa.
Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman pyrkii puolueen johtoon. Tiedotustilaisuudessaan Lindtman penäsi yhteistyötä kaikilta ja painotti sdp:n olevan erittäin vakavissaan ja tosissaan menossa hallitukseen.
Li Andersson on ilmoittanut jo hyvissä ajoin, että huhtikuun eduskuntavaalit ovat viimeiset, jotka käydään hänen ollessa Vasemmistoliiton johdossa.
Financial Timesin toimittaja Emma Jacobs kevensi sydäntään Aimy-botille, joka tarjoaa valmennuspalveluja.
Riku Riskillä voi olla takanaan selkävamman piinaama kausi, mutta Ykkösen mittakaavassa laitahyökkääjä on silti huippuvahvistus. Tärkeiden pelaajien laadussa TPS on edellä kilpailijoitaan, jonka vuoksi turkulaiset ovat taas ennakkosuosikkeja nousemaan.
Lannoitevalmistaja Yara on kertonut jatkavansa pakotteiden ulkopuolella olevan ammoniakin tuontia Venäjältä.
Suomi ja Norja ovat jääkiekossa epätasainen taistelupari. Norja on voittanut Suomen miehet maaottelussa viimeksi kymmenen vuotta sitten huhtikuussa 2013.
Keskustan Annika Saarikko päättää kevään aikana omasta jatkostaan keskustan puheenjohtajana. Saarikko kuvattiin sunnuntai-iltana Pikkuparlamentissa, kun hän saapui vaalien tulosiltaan.
Inter on päävalmentajansa Jarkko Wissin näköinen joukkue, mikä on ainakin toistaiseksi kehuva arvio.
Helsingin Tehtaankatu on osoitus suomalaisten selvästä kannasta. Ukrainan liput ja auringonkukat ovat yli vuoden olleet osa katukuvaa Venäjän suurlähetystön edustalla. Läheiset taloyhtiöt liputtavat Ukrainan sinikeltaisella väsymättä.
Saaristomeren tilan parantaminen on noussut yhdeksi keskeisimmäksi varsinaissuomalaiseksi vaaliteemaksi.
Petteri Orpon kokomus, Riikka Purran perussuomalaiset tai Sanna Marinin sdp voittaa sunnuntaina vaalit ja lähtee tekemään hallitustunnusteluja. Äänen antaminen on tärkeää, koska kärkikolmikon kannatussuosio on käytännössä aivan tasoissa.
Emil Ruusuvuoren tie nousi pystyy Miamin masters-kisan puolivälierässä Jannik Sinnerille. Pääsy kahdeksan joukkoon kaikkien parhaiden pelaajien joukossa on suomalaiselta loistasuoritus.
Lisää uutisia