Markkinointi

Turku sai taannoin ehdotuksen, että kaupunki saisi 200 000 euroa maksamalla oman positiivista näkyvyyttä lisäävän päivittäisen ohjelmapaikan Alfa-tv:lle.
Viking Linen markkinointijohtaja Ninna Suominen.
Tapani Mylly siirtyi Turku Science Parkin palvelukseen maaliskuun alussa.
Paimiolainen Salla Axelin valmistaa esimerkiksi betonitöitä ja pannulappuja. Hän vastustaa pienyrittäjien joutumista mukaan isojen kauppajättien alekampanjointiin.
Pelkästään Instagramissa 20-vuotiaalla tanssija, laulaja ja malli Joalin Loukamaalla on 3,7 miljoonaa seuraajaa. Instagramissa, Tiktokissa, Twitterissä, Facebookissa, Snapchatissä ja Youtubessa seuraajia on yhteensä noin seitsemän miljoonaa.
Naantali käyttää uutta logoaan valikoiden viestinnässä, markkinoinnissa ja matkailumarkkinoinnissa.
Tubettaja Veetu Vuori tuli kuvaustiiminsä Henrijärvisen ja Santeri Saaren kanssa Eerikinkadun uuteen Malmin kebabiin. He tulivat ravintolaan Khaled Azizin Tiktokien takia. – Tiktokista tiesin että täällä on isoimmat ja hulluimmat annokset, Vuori sanoo.
Hannu Saarni (vas.) palkattiin Sivustamon ensimmäiseksi ulkopuoliseksi toimitusjohtajaksi - tähän saakka tehtävää on hoitanut itse yrityksen perustaja Arttu Arojoki.
– Drama Queenin asiakaskunta on laaja. Yksi iso osa-alue on kotimaan matkailuun keskittyvä markkinointi, esimerkkinä Turun kaupungin Kiss my Turku -konsepti. Toinen teema ovat ruoka- ja juoma, jonka alla on monta eri brändiä. Pohjoismaisista asiakkaista yksi suurimmista on L’oréal, kertoo toimitusjohtaja Matias Mero.
Monet Tokion olympialaisten mainoskampanjat ovat nyt tyhjäkäynnillä.