Maahanmuuttajat

Suomeen muuttavat opiskelijat eivät aina ole edes tietoisia maksuvelvollisuudestaan ennen saapumistaan, kertoo TUO:n Elias Karjalainen. Tällöin maksumuistutus voi tulla järkytyksenä.
Turun konservatorion Aura Mini Wind Band ja Varissuon iloiset puhaltajat yhdistävät voimansa valtakunnallisilla puhallinpäivillä kuultavassa Kaksin aina kaunihimpi -konsertissa.
Maria Begoña Lagarónin ensimmäiset neljä kuukautta toiminimiyrittäjänä ovat kuluneet muun muassa verkostoja luodessa ja kouluttautuessa.
Pitkän linjan lähiökouluopettaja Mervi Uusitalo-Heikkinen pettyi Ylen julkaisemaan koulukoneeseen, sillä hän ajattelee sen vain syventävän ennakkoluuloja.
Ennen helmikuun 24:ntenä 2022 alkanutta Venäjän tuhoamissotaa ukrainalaisia oli Suomessa vähän. Maatilojen kausityöläisistä ukrainalaisia oli kuitenkin huomattava osuus. Anna Ivanova istutti sipuleita työnantajansa Vihannes Vinnikaisen pelloilla toukokuussa 2020.
Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, joten S2-oppilaisiin ei pitäisi suhtautua ongelmana vaan mahdollisena ratkaisuna, kirjoittaja sanoo.
Suuri joukko ukrainalaisia saapui maaliskuussa jonottamaan turvapaikkaa Raision poliisilaitoksen pihalle. Lokukuussa heitä oli Raisiossa jo 420. Senkin jälkeen määrä on kasvanut.
Marjo Kaartinen siirtyi Taideyliopiston vararehtoriksi elokuussa Turun yliopistosta. Hän työskenteli Turussa historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksen johtajana ja kulttuurihistorian professorina. 
Mari Kokkonen pitää verkko-opetusta hyvänä opetusmuotona kielen opiskelulle. Kokkonen käyttää opetuksessaan tukikielenä englantia ja kirjoittaa kaiken puhumansa opiskelijoille muistiin.
Majid, Mahdi ja Darin kurottelevat Liannan (selin) löytämän kuvakortin puoleen. Varhaiskasvatuksen opettaja Tuuli Turunen johtaa liikunnallista sanaleikkiä Halisten päiväkodin pihassa.