Kysely

Ukrainalaiset palasivat takaisinvallattuun Butshan kaupunkiin huhtikuussa 2022. Paenneet venäläiset jättivät jälkeensä rauniot ja teloitettuja asukkaita. Lännen Median kyselyyn               vastanneet suomalaiset eivät usko voivansa luottaa enää Venäjään.
Turun Kauppahalliyhdistyksen puheenjohtaja Johan Hellstén (ylh. oik.) osallistuu 126-vuotiaan Kauppahallin saneeraus- ja väistötilasuunnitteluun.
Saaristomeren kohentamista pidettiin tulevien varsinaissuomalaisten kansanedustajien tärkeimpänä asiana TS:n kyselyssä.
Markku Jokisipilän mukaan vaatii omanlaistaan kampanjataitoa nousta Varsinais-Suomessa Turun ulkopuolelta eduskuntaan.
Saaristomeren suojelu on äänestysikäisten varsinaissuomalaisten mielestä kansanedustajien ykköshaaste, kun maakunnan etua ajetaan.
Kari Häkämis muistuttaa, että seuraavan hallituksen kokoonpano voi ratkaista sen, millaisen painotuksen Saaristomeri ja Tunnin juna saavat hallituksen toimissa.
Eri puolueet markkinoivat itseään Turun vaalikadulla huhtikuussa 2019. Kansa saa sanoa äänensä taas puolen vuoden kuluttua.
Raitiotien matkustajia Turun Sanomien arkistokuvassa sen viime viikoilta. Linja 3B oli täyteen pakattu Turun päivän ilmaismatkalla.
Turun linnan läheisyydessä toimiva yittäjä kertoo rakennuksessa kummittelevan. Yliluonnolliset äänet ja asiat tapahtuvat vain iltaisin ja viikonloppuisin. Arkisin on rauhallista.
Antitec Oy:n Länsi-Suomen aluejohtaja Jarimatti Kesälahti tarkistaa syöttilaatikosta, onko myrkkyä syöty. Yleensä rottia ei torjuntakohteissa näe, mutta joissain paikoissa rottia on ollut niin runsaasti, että niitä on juossut Kesälahden jalkojen yli.
Kuvateksti Turun Sanomista 2.10.1972 kertoo: "Kukkia ja kyyneleitäkin nähtiin Turun raitiovaunujen ajaessa viimeisiä kierroksiaan kolmoslinjalla sunnuntaina. Jo maanantaiaamuna linja-autot korvaavat nämä tutut ja tunnelmalliset vaunut monien harmiksi. Eräs aikakausi Turussa on päättynyt."
Turun keskustan turvallisuutta kehitetään suunnitellusti. Turvallisuussuunnitelman avulla pyritään kehittämään ja toteuttamaan konkreettisia toimenpiteitä, joilla alueen turvallisuutta voidaan parantaa.
Jopa 14 prosenttia vapaa-ajan asunnon omistavista kertoo kokeneensa sellaisen mökkimurron, jossa mökiltä varastettiin tavaraa. Tämä tarkoittaa noin joka seitsemättä mökkiä. Asia käy ilmi Kantar TNS:n tekemästä kyselystä. Arkistokuva.
Vesa-Matti Loiri kuvattuna vuonna 2015.
Varsinaissuomalaiset kansanedustajat ovat yksimielisiä sen suhteen, että Saaristomeren tilan parantamiseen on satsattava.
Turkulainen Otto Mäkinen on useimpien muiden TS:n kyselyyn vastanneiden tavoin joutunut miettimään uusiksi kulutustottumuksiaan. Hän alkoi pohtia valintojaan tarkemmin keväällä, kun huomasi hintojen nousun.
Kansalaiset haluaisivat vaikuttaa entistä enemmän netissä, mutta päättäjät suosivat yhä kasvokkain tapahtuvaa vaikuttamista.
Mirja Ovitzin isän kunto on kohentunut, kun hän asuu perheessä eikä yksin.
Panda Eriksson (oik) ja Sara Koiranen ihmettelevät, miksi moraalisia päätöksiä tehdään tietoisesti tutkittua tietoa vastaan.
Pääministeri Sanna Marin kuvattuna tiedotustilaisuudessa 15. toukokuuta 2022.
Lisää uutisia