Kuolema

Pääkirjoituskuva
Meri Eskola on helsinkiläinen toimittaja, joka on aiemmin julkaissut tietokirjoja. Romaani Ehdin rakastaa häntä on Eskolan kaunokirjallinen debyytti.
Ion Durac johtaa Turun ortodoksista seurakuntaa vielä kolme viikkoa.
Ukrainasta takaisin Suomeen palannut mies toivoo, että rintamalta palanneiden kokemuksia voitaisiin Suomessa käyttää jatkossa hyödyksi.
Turun kaupunki lähetti raisiolaismiehelle kirjeen, jossa pyydettiin "valtakirjaa omaiselta". Valtakirjan myötä kaupunki tarjoutui hoitamaan hänen kuolleen veljensä hautajaisjärjestelyt, elleivät omaiset siihen kykenisi.
Rintamamiestalo tuhoutui tulipalossa täysin 7. tammikuuta.
Kaarina lukeutuu voittajiin yhtenä Varsinais-Suomen kasvajista. Kuvituskuva.
Poliisi kertoi alkuviikosta epäilevänsä henkirikoksen tapahtuneen 31. tammikuuta ja 1. helmikuuta välisenä aikana Siuntiossa.
Uudessakaupungissa Lokalahdentiellä tapahtui sunnuntai-iltana ulosajo, jossa menehtyi yksi henkilö. Poliisi selvittää onnettomuutta.
Näyttelyamanuenssi Anna Franck esittelee vitriinissä olevia lääkepurkkeja, joissa on säilytetty erilaisia elohopeavalmisteita. Purkit ovat Turun museokeskuksen kokoelmista 1700- ja 1800-luvuilta.
Vuonna 2022 tieliikenteessä menehtyi Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan 189 henkilöä, mikä on alhaisin määrä tilastohistoriassa.
Päihtyneet ovat vahvasti yliedustettuina onnettomuustilastoissa, kirjoittajat sanovat.
Tuore tutkimus vahvistaa väitöskirjatutkija Claudia Mariottinin mukaan sitä käsitystä, että korvaushoito pelastaa henkiä ja hoitoon pitäisi päästä nykyistä matalammalla kynnyksellä.
Tutkijalautakuntien ennakkotietojen mukaan tieliikenneonnettomuuksissa kuoli viime vuonna yhteensä 204 henkeä.
Päihdeongelmista kärsivät kuljettajat tulevat monesti myös poliisin tietoon, mutta muiden psykiatristen sairauksien osalta lääkärit ovat pääosin yksin portinvartijoita. Arksitokuva.
Gina Lollobrigida kuvattuna vuonna 2018.
Lisää uutisia