Koronatuki

Kun kansainvälinen tutkivien journalistien yhteenliittymä julkisti vuonna 2017 massiivisen veronkiertoon liittyvän asiakirjavuodon, tämä asunto Kaarinan Piispanristillä löytyi dokumenteista. Se on merkitty Maltalle rekisteröidyn Siru Mobile Ltd:n kotipaikaksi. Osoitteessa toimii Forenomin huoneistohotelli.
Elinkeinoministeri Mika Lintilä toivoo, että koronapassi säästää uusilta kustannustukikierroksilta.
Koronapandemia on näkynyt Turun lentoasemalla selvästi, vaikka kentän pääkäyttäjistä Wizz Air ja Air Baltic ovat lisänneet reittejään. SAS palaa kentän käyttäjäksi tammikuussa, mutta Finnair ei ainakaan talvikaudella enää lennä Turkuun.
Rahoitusjärjestelyt ja Traficomin tuet ovat auttaneet ahvenanmaalaisvarustamo Eckerön yli pahimmasta vaiheesta.
Viime kesänä Paavo Nurmen kisat olivat harvinaislaatuisesti kaksipäiväiset, mutta ensi kesänä Turussa järjestetään taas tutusti yhden illan kisat. Ensi kesän lajit eivät ole vielä tiedossa, mutta järjestävät hakevat ennen kaikkea suomalaisille tärkeitä lajeja. Arkistokuvassa seitsenottelija Maria Huntington hyppäsi viime kesäkuussa pituutta koronan takia väljästi täytetyn katsomon edessä.
Sunborn Live on osa tukia saanutta Sunborn Eventsiä. Sunborn on saanut TS-selvityksen mukaan konsernitasolla ylivoimaisesti eniten tukia Varsinais-Suomessa. Viime heinäkuussa Olavi Uusivirta esiintyi Logomon terassikesässä, kun keikat palasivat pitkästä aikaa.
Viking Line laittoi viime viikolla Amorella-aluksensa myyntiin. Risteilyalus voidaan luovuttaa uudelle omistajalleen ensi vuoden maaliskuussa.
Suurten kaupunkien, kuten Turun, mielestä korvauksen tason tulisi olla sata prosenttia kuten luvattu, eikä asetusluonnoksen mukainen 40–65 prosenttia.
Kerimäen puukirkossa säilyivät turvavälit, kun Ylioppilaskunnan Laulajat esittivät Pasi Hyökin johdolla Gösta Sundqvistin ja Leevi Madetojan kappaleita Leevit-konsertissa 16. heinäkuuta. Savonlinnan oopperajuhlien ohjelmistosta toteutuu vain pieni osa.
Vehmaan puukoulu kasvatti kunnan velkamäärää tuntuvasti, mutta investoinnin luotetaan houkuttelevan uusia asukkaita.