Koronarajoitukset

Aram Behbodi, Oskari Palmu, Iiro Lehti ja James Agbonmoba kertovat, että omassa ystäväpiirissä tavallaan jo odotetaan syksyä, jotta voi vihdoin hengähtää kesän tapahtumakarusellin jälkeen. Kuvassa etualalla Agbonmoban koira Luna.
Turun yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtaja Camilla Saarisen mukaan korona-pandemian erikoisjärjestelyt vaikuttivat myös turkulaisiin opiskelijoihin.
Pääkirjoituskuva
Fuat  ja Elif Ekinci haluavat tehdä Uljaasta paikan, jossa ihmiset viihtyvät.
Pääministeri Boris Johnson sai sakot koronasulun aikana järjestämistään kotibileistä Downing Street 10:ssä.
Tapahtumatekniikkayrityksillä on ollut hyvin hiljaista korona-aikaan. Kuva vuodelta 2019, jolloin turkulaiseen Rajupajaan yhdistyvä RMC Light & Sound valmisteli Tangomarkkinoita Seinäjoella.
Ravintoloitsija Turo Nolville jää vielä kaksi jokilaivaa, jonne hän ryhtyi maanantaina siirtämään juomia tanskalaisten omistukseen siirtyvästä Fontti-ravintolasta.
Husin ylilääkärin Asko Järvisen puhelin ei ole pirissyt viime viikkoina tavalliseen tapaan, sillä median ja kansalaisten huomio on suuntautunut Ukrainan sotaan. Koronavirus ei ole kuitenkaan hävinnyt minnekään. Tauti jyllää nyt voimakkaasti erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolella.
Laura Turve piipahti pääkirjastoon hakemaan varaamansa kirjat.
Teneriffan Puerto De La Cruzissa sijaitsevan hotellin altaalla oli matkan ensimmäisenä aamuna useampi auringonpalvoja. Ulkotiloissa ei tarvitse enää Espanjassa käyttää kasvomaskia. Vielä tammikuussa turistit joutuivat ottamaan aurinkoa maskit naamalla.
Yli sata potilasta odottaa Tyksissä jatkohoitoon pääsyä kuntien perusterveydenhuollon vuodeosastoille.
Annimari Korte ja Sarah Lavin aitoivat viime kesänä koronarajoitusten takia vajaan katsomon edessä. Ensi kesänä urheilijoiden oletetaan pääsevän taas suuren yleisön eteen.
Tavallisena vuonna Marilynissa ja Vegasissa käy yhteensä noin 250 000 asiakasta. Ravintoloitsija Mikaela Savolainen uskoo asiakasmäärien palautuvan hiljalleen normaalille tasolle.
Ravintolat ovat olleet koronarajoitusten keskiössä lähes kaksi vuotta. Ensi tiistaista lähtien ne saavat olla normaalisti auki ilman ylhäältä annettuja asiakasmäärärajoituksia.
Koronaministerityöryhmä esitti tiistaina, että ravintoloiden rajoitukset poistuisivat maaliskuun alusta lähtien. Se tarkoittaisi, että oluthanat voisivat virrata jälleen yömyöhään asti.
Lisää uutisia