Kilpailu

Suomessa vähäinen sääntely on tarkoittanut sitä, että sähköpotkulautayhtiöiden on ollut helppo tuoda ylijäämälautansa tänne muiden maiden kiristäessä rajoituksiaan.
Padel X -ketjun Turun keskuksen johtohahmo Jani Säteri osallistuu itsekin X Leaguen sarjapeleihin.
Pääkirjoituskuva
– Kirjoitin sadun ensin käsin ja sitten tietokoneella puhtaaksi. Korjasin siitä virheet ja vähän muutinkin siinä vaiheessa vielä satua, lietolainen Tiitus Tursas kertoo. Hän voitti Napero-Finlandian 1. sarjan (1-2 luokan oppilaat) sadullaan Yksinäinen lepakko.
Merituuli Kallio harjoitteli turkulaisella Well Gym -salilla heti samalla viikolla, kun palasi kisoista Yhdysvalloista.
Aarne Heikkilä osallistui tällä viikolla kielitieteen kansainvälisiin olympialaisiin Mansaarella.
Emilia Jaakkola pääsi todistusvalinnalla opiskelemaan biolääketiedettä Turun yliopistoon. Opinnot alkavat heti ensi syksynä.
Greyhoundit pinkaisevat vauhtiin suljetuista kopeista. Arkistokuva Metsämäen raviradalta.
Maiju Aaltonen, 21, on ommellut ensimmäisen cosplay-asunsa itse.
Naantalin kaupungin julkisen taiteen työryhmä valitsi Luonnonmaan ja Kalevanniemen perhetalojen julkisen taiteen kutsukilpailuun kahdeksan taiteilijaa.
Nuohousalan kilpailun vapautuminen on heikentänyt pelastuslaitosten ja nuohoojien yhteistyötä ja mahdollistanut myös epäpätevien henkilöiden toimimisen alalla.
Hintojen laskeminen 20 prosentilla ei vaikuttanut VR:n matkustajaliikenteen kannattavuuteen.
Pentti Viherluoto -laulukilpailun alkukarsinta on käynnissä parhaillaan. Viime syksynä kilpailusarjojen finalistit kokoontuivat yhteiskuvaan kisan juontajan Pertti Keihään (vas.) kanssa.
Voi ja Tier ovat päätyneet kuluvalla kaudella keskenään tismalleen samanlaiseen kuukausihinnoitteluun.
Katriina Pakkanen (vas.) Turkuseurasta sekä finalistimerkkien suunnittelijat Elli-Noora Mäkelä, Ilona Lyytinen ja Alexander Ginlund viihtyvät Turussa erinomaisen hyvin.
Hotelli Tornia remontoidaan parasta aikaa. Rakennukseen halutaan näyttävää, uutta taidetta taidekilpailun avulla.
Juha Mikkonen ja Veera Miettunen vääntävät kättä harjoituksissa. Jos ote lipsuu, saattaa oma käsi iskeä omiin kasvoihin ja tuloksena olla musta silmä. Sellaistakin on lajin parissa sattunut. Harjoituspaikkana on KP Gymin kuntosali Turussa.
Sävellyskilpailun keksinyt Turun tuomiokirkkoseurakunnan kanttori Anu Åberg on voittajan valitsevan viisihenkisen raadin puheenjohtaja.
Omar Abdi ja Yasmin Warsame näyttelevät Guled & Nasra -elokuvan pääparia.
Lisää uutisia