Jalkapalloliiga

Harri Ahola
Darren Smith on lähtökohtaisesti avaava keskushyökkääjä. Eteläafrikkalaisen edellinen yritys jalkapalloliigassa Hongan paidassa oli vaisu.
Inter on päävalmentajansa Jarkko Wissin näköinen joukkue, mikä on ainakin toistaiseksi kehuva arvio.
Kapteeni Tommi Jyry ja Inter aloittavat liigakauden viidellä vieraspelillä. Kupittaalla joukkue nähdään toukokuun lopulla, mikäli tekonurmen asentaminen sujuu aikataulussa.
Interin nuori hyökkääjä Daniel Rökman (vas.) otti maaliskuun alussa mittaa FC Lahden Mikko Kuninkaasta pallontavoittelutilanteessa. Lauantaina Inter kohtaa Kupittaan vitoskentällä hyvässä vedossa olevan Gnistanin.
Viitisen vuotta TPS:n kiekkopuolella työskennellyt Eero Tuominen aloittaa uudessa pestissään ensi viikolla.
Tästä syntyy ainoa tilanne, jota Inter-vahti Eetu Huuhtanen ei lauantaina pystynyt pelastamaan. FC Lahden Marius Könkkölä (vas.) ohitti tyylikkäästi kolme Inter-puolustajaa ja petasi ottelun tasoitusmaalin.
Keskikentän pohjalla näyttöjä antaneen Abraham Okyeren suoritukset miellyttivät päävalmentaja Jarkko Wissin silmää, vaikka varsinkin ghanalaisen pidemmät syötöt jäivät usein vastustajalle.
Interin kannattajat onnittelivat toissa kaudella Stefan Håkansia tämän täyttäessä 80 vuotta.
Petteri Forsell pelaa Turussa myös tulevan kauden. Vuosi sitten hän oli tositoimissa Liigacupissa IFK Mariehamnia vastaan.
Musta surma on jälleen iskenyt. Heikki Leime, Hannu Virta ja Jukka Vilander juhlivat TPS:n osumaa.
Kupittaan jalkapallostadionin remontin pitäisi valmistua 17.5. mennessä. Interin ensimmäinen kotipeli on siitä viiden päivän kuluttua.
Anton Aaltonen uskoo paitsi debytoivansa jalkapalloliigassa huhtikuussa alkavalla kaudella myös kantavansa runsaasti vastuuta Interin keskikentällä.
Joonas Lepistö (taustalla) ei jatka Interissä.
Jarkko Wissin komentoon siirtynyt Inter pelaa tammikuussa Turussa harjoitusottelut EIF:ää ja SalPaa vastaan. Molemmat ottelut näkyvät suorana Turun Sanomien verkkosivuilla.
Timo Stavitski toivoo, että hänen kroppansa kohdalla suurimmat remontit ovat jo takana. Uutta kotikenttää Kupittaalla sen sijaan myllätään pitkälle ensi kauden alkuun asti.
Ensimmäisen mielenosoittajan teloitus viime torstaina synnytti voimakkaita protesteja myös Iranin ulkopuolella. Mielenosoittajat vastustivat kuolemantuomioita Iranin suurlähetystön edessä Roomassa.
Muutoksen tuulet ovat puhaltaneet viime aikoina Interissä. Samaa nähdään myös stadionilla, kun kannattajat siirtyvät uuteen päätykatsomoon seuraamaan tekonurmella pelattavia otteluita.
Tuore päävalmentaja Jarkko Wiss on tuonut Interin harjoituksiin korkean vaatimustason ja kovemman vauhdin. Ohjeita saa Noah Nurmi, jonka Wiss näkee lähtökohtaisesti keskikentän pohjapelaajana.
TPS:n satavuotisjuhlaottelu KPV:tä vastaan pelattiin 18. kesäkuuta. Ottelun alussa nähtiin suuri soihtumeri, josta seurannut poliisin esitutkinta on loppusuoralla.
Interin kannattajat saavat seurata ensi kaudella Mikael Alménin otteita joukkueen puolustuksessa. (kuvituskuva)
Interin kannattajat pääsevät ensi kaudella seuraamaan Darren Smithin otteita turkulaisseuran riveissä.
Brasilialainen Raphael Claus erotuomaroi MM-historian ylivoimaisesti pisimmän pelin, jos jatkoaikoja ei lasketa. Englannin ja Iranin kohtaamisessa annettiin yhteensä yli 27 minuuttia lisäaikaa.
Lisää uutisia