Jääkiekon MM

Severi Nummela laittaa pullot ojennukseen haastatteluihin varatulla mixed zonella, minne Saksan ja Ranskan pelaajat ovat juuri saapumassa.
Niklas Friman taistelussa USA:n kapteeni Nick Boninon kanssa.
Kai Suikkanen valmensi TPS:n Suomen mestaruuteen keväällä 2010. Suikkanen ihmettelee Leijonien MM-kisoissa osakseen saamaa kritiikkiä.
Kasperi Kapanen oli lauantaina kentän paras pelaaja ja upotti yhden kiekon David Madlenerin taakse.
Turun Sanomien MM-kisaraatiin kuuluvat Jonne Virtanen, Hannu Jortikka, Tomi Kallio ja Aron Kiviharju. Heistä Suomen otteita arvioi aina kolme kerrallaan.
Kaapo Kakko oli jälleen perjantaina kovassa vauhdissa. Kakon kanssa kiekosta taistelee Unkarin Kristof Papp.
Kapteeni Marko Anttila (oik.) on ollut jälleen tärkeässä roolissa Leijonissa. Anttila on pelannut tutun tutkaparinsa Hannes Björnisen kanssa.
Raatilaiset analysoivat tiukoin sanankääntein Leijonien pelaamista Ranskaa vastaan. Joukkueella on viikko aikaa saada peli kuosiin, jos toisessa peräkkäisessä MM-kotiturnauksessa halutaan kamppailla mitaleista.
Marko Anttila (vas.) Niklas Friman, Hannes Björninen ja Nikolas Matinpalo Ranskan pyörityksessä Tampereella keskiviikkoiltana käydyssä ottelussa.
Jääkiekon MM-kisojen Tampereen ottelutapahtumien ohjaus on jälleen tiukasti turkulaisen Joona Haaralan näpeissä.
Leijonat on pelannut nyt alkulohkon kolme kovinta ottelua. Etukäteen helpompia vastustajia vastaan pelatessa on hyvin aikaa kokeilla uusia ketjukoostumuksia ja saada maalinteon tuska karistettua jaloista.
Ari-Pekka Selinin 60-vuotispäivä sujuu samassa paikassa kuin 50-vuotispäiväkin: Leijonien vaihtopenkillä.
Ruotsin Lucas Raymond iski voittolaukauskisan ratkaisevan maalin Suomen Emil Larmen selän taakse.
Kaapo Kakko ja Joel Armia saivat lauantain Saksa-ottelussa palkinnon maalin muodossa.
Raatilaiset olivat samaa mieltä siitä, että Leijonien ottelu oli ensimmäistä parempi, mutta katseet oli jo suunnattu seuraavaan alkusarjan kohtaamiseen.
Mikko Lehtonen on iskenyt Suomen voitto-osuman. Mikko Rantanen (96) ja Atte Ohtamaa (55) onnittelevat.
Valmentajalegenda Hannu Jortikka tuli Tampereelle lähinnä Suomen Jääkiekkoliiton liittovaltuuston kokoukseen, mutta jäi saman tien muutamaksi päiväksi paikan päälle katsomaan MM-pelejä.
TS Raadin edustajat eivät olleet tyytyväisiä näkemäänsä. Leijonien on parannettava otteita ajatellen lauantain Saksa-ottelua.
Kisakatsomo täyttyi ääriään myöten ennen Suomen peliä ja sisään jonotettiin. Torin kisakatsomo näyttää lauantaina myös Euroviisut Suomen jääkiekkopelin jälkeen.
Tampereelle saapui edellisiä MM-kisoja neljä vuotta kokeneempi ja entistäkin nälkäisempi Kaapo Kakko, joka on tottunut paineisiin.
Jääkiekkoa itsekin seuraava Heikkilä toivoo, että MM-kilpailujen kisailmeen suunnittelu ja toteutus eivät jää ainoiksi tuotannoiksi lajin parissa.
Poliisi valvoo keskustan turvallisuutta niin Euroviisu- kuin kiekkohuumassakin. Viime vuonna vielä rakenteilla olleet toripaviljongit olivat koetuksella Suomen voitettua jääkiekon maailmanmestaruuden.
Mikko Rantanen jaksoi kysymystulvan keskelläkin vastata jokaiselle kysyjälle kärsivällisesti hymy huulillaan ja suoraan silmiin katsoen.
Lisää uutisia