Ihmissuhteet

Sydänpedon ohjaaja ja käsikirjoittaja Aino Suni kertoo, että elokuvan tekemisessä on ollut läsnä hänen oma kokemusmaailmansa.
Jyrki (vas.) ja Jouni Suominen ovat identtiset kaksoset. Suvussa on kaksosia joka toisessa sukupolvessa. – Isoisämme oli kaksonen, samoin isoisän isoisä. Tänä vuonna oma poikani sai kaksoset, Jyrki kertoo.
Yhä useammin lapsi houkutellaan netissä tekemään seksuaalisia tekoja kameran edessä.
Sam ja Julianna Brandt-Smal ovat avioituneet vastikään.
Kirsi Tarvainen, Kari-Pekka Toivonen ja Mikko Kouki ovat mukana kantaesityksensä kokevassa psykologisessa draamassa Kunnia.
Robert Tunturi verstaassa kotitalonsa pihalla. Tähän tilaan Tunturin isä aikanaan perusti metalliyritys Tunturi Tecin, nyt verstasta käyttävät Tunturin edesmenneen pojan ystävät.
Anna-Kaisa Häkkilä ja Jenni Kirves opiskelevat molemmat sosionomeiksi. Heille on tärkeää, että sosiaalialalla tunnistetaan ja tiedetään, mistä sokerideittailussa on kyse.
– Olen liiankin avoin luonteeltani ja valmis sinisilmäisesti luottamaan toisiin. Kun ei rakenna muureja ja linnoituksia ympärilleen, on myös helpommin kivitettävissä.
Turkulainen kirjailija ja psykoterapeutti Jussi Sudenlehti muistuttaa, että ihmisen koko olemassaolo perustuu suhteisiin.
Extran nuortentoimituksen toimittaja Fanni Anttila pohtii kolumnissaan, miten arjessa hypimme roolista toiseen.
Puhelias Pentti.
Kemiöstä Turkuun kaksi vuotta sitten muuttanut Mia Lindholm oli äitinsä kanssa huonoissa väleissä koko tämän elämän ajan. Omien lastensa kanssa hän on yrittänyt välttää samoja virheitä, joita hänen äitinsä teki.
Polyamorinen suhde tarkoittaa elämistä intiimissä ihmissuhteessa usean ihmisen kanssa yhtä aikaa.
Karolina Blom ja Joonas Suominen piirtävät useita loistavia roolihahmoja Rikalanmäen kesäteatterissa, tässä ensimmäisen vuoropuhelun Wendy ja Jonathan.
Bathseba (vas.) on kertomus rakkauden ulapan armottomista käänteistä. Katrina puolestaan sukeltaa lähes orjana raatavan päähenkilönsä rankkaan elämään.
Power of Love -työnimellä kulkeva elokuva keskittyy parisuhteen voimadynamiikan kuvaamiseen arkisessa ympäristössä. Tarinassa suljettuna tilana, jossa Saara Kotkaniemen tulkitsema Saara ja Nicola Perotin tulkitsema Robert joutuvat olemaan tiiviisti yhdessä, hyödynnetään Turun saaristoa.
Maija Ilmoniemi perusti Korona-ajan sinkut -Facebook ryhmän, koska halusi luoda väylän sinkuille kohdata toisensa. Moni sinkku on pariutunut korona-aikana ryhmän avulla.