Ihmiset

Anniina Lankinen (vas.) ja Tiia Lehti sopivat tapaamisen Kirkkopuiston terassille heti sen avauduttua perjantaina. Heidän mielestään siellä on ainutlaatuinen tunnelma.
Telakkarannan uusia skeittielementtejä testannut Kimmo Laaksonen toivoo, että alue kokoaisi harrastajia enemmän yhteen. Nyt harrastuspaikat ovat hajallaan eri puolilla kaupunkia.
Kalisa Volfovich voitti kultaa Taitaja 2023 -kilpailussa.
Mauno ja Tellervo Koivisto Aurajokirannassa 1950-luvulla.
Täydellisyys asuu yksityiskohdissa. Keikkakynnet valmiina.
Kuningaspari tervehti hurraavaa yleisöä Buckinghamin palatsin parvekkeelta kruunajaisseremonian jälkeen.
Keskellä kuningaspari Camilla ja Charles eli Savannah Leskinen ja Akseli Heikonen. Vasemmalla Kate ja William eli Iris Vääräniemi ja Robert Rantanen. Oikealla Suomen presidenttiparina Mai Helenius ja Niila Pohjonen.
– Johdan ja teen päätöksiäkin tunteella. Lisäksi minulla on kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja valtava palo tekemiseen, Toivo Sukari kertoo Sukari-konsernin toimitiloissa Aurajoen rannalla.
Aurinkolasien käyttäminen on hyvä tapa suojata silmät UV-säteilyltä.
Turun ortodoksisen seurakunnan uusi kirkkoherra Ioannis Lampropoulos aloitti tehtävässään tämän viikon maanantaina. Hän kehuu vastaanottoaan.
Emilia Taanila ja Sanna Nykänen kippistivät aperol spritz -drinkillä keväälle ja Nykäsen synttäreille. Lauantaina he suuntaavat Turkuhalliin Antti Tuiskun keikalle.
Tässä postikortissa seilataan Förin kyydissä.
Jouko Högmander aikoo pyytää Rymättylän kuolleiden merikotkien höyhennäytteet Ruokavirastosta. Hän pitelee vuonna 2020 otetussa kuvassa loukkaantuneena löydettyä merikotkaa.
Toinen kuolleena löydetty lintu oli rengastettu Virossa vuonna 1999. Merikotka elää noin 40-vuotiaaksi.
– Ajattelin, että minulla on annettavaa, ja tulevaisuudessa olisi mukavampi seurata kisoja kiikkustuolista, jos saamme suomalaisen mäkihypyn jälleen kukoistamaan, toteaa Mika Kojonkoski.
Rymättylän mökkiläiset ovat tottuneet ihailemaan alueella viihtyviä merikotkia. Lintu on rauhoitettu. Arkistokuva.
Työpäivän jälkeen Heli Koivumäki suuntaa 14-vuotiaan Cera-kissansa kanssa luontoon rentoutumaan.
– Freelancerin todellisuus on koko ajan epävarmuutta siitä, tuleeko ohjelmalle tilaus ensi vuodelle ja mistä rahaa laskuihin, toteaa Pasi Heikura.
Thaihierontapöytä on leveä, sillä hieroja Nurak Visa liikkuu sen päällä myös seisten. Taivutukset vaativat tilaa ja hieronnassa käytetään myös jalkoja.
Riitta Särkijärvi tutkii Kansallisarkiston Turun toimipisteellä Marttilan Tiipilän kylää koskevaa mikrofilmiä. Tietoihin voi olla kirjattu esimerkiksi henkilöiden lukutaito sekä fyysisiä tai psyykkisiä ominaisuuksia.
Sisustusarkkitehti, muotoilija Yrjö Kukkapuro kotiateljeessaan Kauniaisissa.
Aina kun Janne Kataja käy Turussa, hänen on pakko ajaa Uittamon rannan kautta.
Ritva Läärän (vas.) ja Pirjo Salorannan mukaan ainoastaan toinen omaishoitaja ymmärtää täysin, millaista omaishoitajan arki pahimmillaan on.
Turkulainen Sari Hautamaa äänesti sunnuntaina Peltolassa. Vaalipäivänä äänestäminen on perheessä perinne, koska Hautamaan mukaan silloin meininki on aivan omanlaisena.
Oskari Ruohonen haluaa tehdä musiikkia tunne edellä, ilman musiikkiteollisuuden laskelmallisuutta.
Turkulainen Juhavaltteri Salminen valmistautuu seuraavaksi selostamaan naisten jääkiekon MM-kisoja. Sen jälkeen vuorossa on matka U18 MM -kisoihin Sveitsiin.
Lisää uutisia