Hyvä kysymys

Teknisen toimen säästöesityksessä ilmanvaihtoa säädettäisiin niin, että se alkaisi toimia täydellä teholla nykyistä myöhemmin. Arkistokuva.
Suomen ja Euroopan energiamarkkinoilla on tällä hetkellä kaksi erittäin suurta haastetta. Sähkön hinta on epätavallisen korkealla ja sähkön riittävyys on koetuksella. Näistä syistä johtuen sähköyhtiöt ja Suomen hallitus pyrkivät pohtimaan ihmisiä erittäin haastavassa tilanteessa.
Kaarna Kustannuksen Julia Heino ja Suomen kirjailijaliiton puheenjohtaja Ville Hytönen ovat tyytyväisiä, että pienkustantamomaailman todellisuudesta keskustellaan. Hytönen pyöritti itse aiemmin turkulaista Savukeidas Kustannusta.
Kalle Pylvänäinen (vas.), Jukka Rasila ja Ville Keskilä kiertävät Saikkua, kiitos! -esityksellä ympäri maata.
Kauppatorin Eerikinkadun puoleisessa paviljongissa kahvila-asiakkaidenkin käytössä on yleisövessa, jonne on kulku ulkokautta.
Turun kaupungin vastaava rakennuttaja Antti Aalto sanoo lumenluonnin tuottavan kiinteistöille usein ongelmia ahtailla kadunpätkillä.
Havainnekuva illan pimeydessä hillittynä loistavasta musiikkitalosta.
Puita on kaadettu Vätinpuistossa muun muassa Raunistulan kentän läheisyydestä.
Teipit liikehuoneiston ikkunassa ovat olleet paikallaan yli vuoden päivät.
Sähkön hinta puhuttaa nyt suurta osaa suomalaisista, mutta moni on kiinnostunut siitä vasta kun sähkölaskun loppusumma on tänä vuonna moninkertaistunut.
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri vietti hautajaisiaan näin komeasti maanantaina ja tiistaina Logomossa. Kuvassa etualalla sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri ja vt. johtaja Mikko Pietilä.
Sähkölaskun kanssa ei kannata viivytellä vaan olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä omaan sähköyhtiöön ja pyrkiä sopimaan maksujärjestelyistä. Kilpailu- ja kuluttajavirastosta kerrotaan, että mikäli sähkölaskua ei voi maksaa sairauden, työttömyyden tai jonkin muun erityisen syyn takia, niin sähköt saa katkaista aikaisintaan kolmen kuukauden kuluttua maksun eräpäivästä.
Turun Sanomiin yhteyttä ottanut lukija ihmetteli saamaansa ilmoitusta hallinnoimansa haudan hoitamisen laiminlyönnistä Turun hautausmaalla. Arkistokuva.
Käsityöläiskadun laboratoriossa on tällä hetkellä usean laboratoriohoitajan vajausta henkilöstössä. Arkistokuva.
Milloin kannattaa laittaa pesukone päälle, milloin nypätä töpselit irti? Sähkön hintoja voi seurata esimerkiksi mobiilisovelluksista. Lukija pohtii, mistä tietää, että myös sähkölaskussa noudatetaan samoja tuntihintoja?
Osa Turun uudistetun Kauppatorin myyntikojuista on nyt sijoitettu esteettömiksi suunniteltujen kulkureittien päälle.
Millaisella sloganilla hakisit Maskuun kunnanjohtajaa? Kuntalaisia houkutellaan 200 euron arvoisella palkinnolla antamaan oma ehdotuksensa.
Uusi Altera-lautta on tällä hetkellä Paraisten lauttarannassa Elektran paikalla. Tulevaisuudessa rannassa on kaksi isolle lautalle soveltuvaa laituria.
Sairaalajohtaja Sirkku Jyrkkiö kertoo sairaanhoitopiirin aloittaneen valmistelut lakon toteutumista varten. Se tarkoittaisi teho-osaston sulkemista ja potilaiden riskialtista kuljettamista Helsinkiin, Tampereelle tai Poriin.
Arkistokuva. Liedon eläin- ja puuhapuisto Zoolandia avautui kesällä 2020.
Olennaista on se, millä kiinteistöllä hiekka on. Muun muassa osassa jalkakäytäviä hiekanpoisto kuuluu kiinteistön omistajalle tai haltijalle. Kuva on maaliskuulta 2022.
Kukkalaatikot odottelevat vielä kesäkukkia jokirannassa.
Muun muassa bussin 55 reitti kulkee normaalisti Telakkarannan kautta. Katutyöt kuitenkin tekevät Unioninkadun kalliotunnelin kurvin liian ahtaaksi linja-autoille.
Lisää uutisia