Hiihto

Paimiolaiset koululaiset sivakoivat liikuntatunnilla hiihtoputkessa.  Ulkona lumiolosuhteet ovat olleet tänäkin vuonna vaihtelevia.
Johanna Matintalo ja Lauri Vuorinen asuvat nykyisin Rovaniemellä. Viime MM-kisojen jälkeen he kävivät juhlistamassa Matintalon viestipronssia Pöytyällä.
Johanna Matintalo (vas.) venytti säärensä maaliviivan yli ratkaisevat sentit ennen Katri Lylynperää.
Pöytyän Urheilijoiden Johanna Matintalo oli vapaan 10 kilometrillä seitsemäs. Arkistokuva.
Itäharjun Ruukinaukion kentällä joudutaan vielä odottamaan luonnonjäätä.
Kerttu Niskanen hiihti maailmancupin osakilpailun voittoon Norjan Beitostölenissä. Arkistokuva.
Viikonlopuksi ennustettu noin viiden asteen pakkanen tietää lumetuksen käynnistymistä Nunnavuoressa. Kuva tammikuulta 2021.
Muun muassa Tahkon hiihtokeskus Kuopiossa joutuu sulkemaan hiihtohissinsä torstaista lauantaihin lakon vuoksi.
Johanna Matintalo (6) sijoittui viime vuonna neljänneksi Rukan maailmancupin sprinttikisassa.
Jari Lehtinen arvioi, että pörssisähkö saattaa tulla halvimmaksi Hirvensalon hiihtokeskuksessa, joka pyörii lähes kokonaan sähköllä.
Anna Westerlund on yksi kahdesta EM-joukkueen pelaajasta, jotka edustavat Kansallisen liigan joukkuetta. Pääsy kotimaasta Helmareihin vaatii Westerlundin mukaan paljon ylimääräistä työtä.
Suomen maastohiihtomaajoukkue jatkaa Teemu Pasasen luotsaamana. Pekingin olympialaisissa hiihtäjät olivat huippuiskussa keräten kuusi mitalia. Kuvassa Iivo Niskanen (vas.) ja Joni Mäki juhlivat parisprintin hopeaa.
Iivo Niskanen tuuletti rajusti maalissa, kun hän tiesi voittavansa Rukan perinteisen 15 kilometrin kisan. Aiemmin Niskanen on juhlinut Kuusamossa voittoa vuosina 2014, 2016 ja 2019.
Sepelin levittäminen hiihtoladulle voi aiheuttaa vahinkoja niin suksille kuin ihmisillekin. Poliisi voi epäillä tekijää vaaran aiheuttamisesta.
Alysan ja Isabellin ilona olivat pulkat ja rattikelkka.
Joni Mäki (nro 2) ja Iivo Niskanen ottivat hopeaa miesten parisprintistä.
Joni Mäki (toinen vas.) hiihti ankkuriosuuden miesten 10 kilometrin viestissä.
Sunnuntaina viestin ankkuriosuuden hiihtänyt Joni Mäki on vahvin ehdokas Iivo Niskasen pariksi keskiviikon parisprinttiin.
Perttu Hyvärinen (vas.), Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola olivat maalialuella vastassa, kun Joni Mäki päätti Suomen viestin kuudenteen sijaan.
Therese Johaugin (oik.) voitto Kerttu Niskasesta oli hiihdon arvokisahistorian kolmanneksi tiukin, kun mukaan otetaan vain väliaikalähdöt. Eroa jäi neljä sekunnin kymmenystä.
Lisää uutisia