Sivuston käyttö vaatii selaimen JavaScript -tuen.
Näköislehti
Jätä uutisvinkki
Etusivu
Uusimmat
Paikalliset
Uutiset
Kotimaa
Talous
Oikaisut
Teemat
Hyvinvointi
Koti
Ruoka
Saaristo
Tiede
Urheilu
Futis
Kiekko
Kulttuuri
TS Kirja
Financial Times
TS Nuoret
Tähtijutut
TS+
Puheenvuorot
Lukijoilta
Blogit
Keskustelut
Kaffepaussi
Kuvagalleriat
Katso
Menovinkit
Fingerpori
Tilaa TS
Tilaa uutiskirje
Asiakaspalvelu
Mediamyynti
Kaupallinen yhteistyö
Tilaa TS
Tilaa TS
Tutustu tilausvaihtoehtoihin >>
Juuri nyt
Vihreän siirtymän vastustus uhkaa karkottaa miljardit – luvitukseen on suunnitteilla muutoksia, muttei kaikkien mielestä parempaan suuntaan
Ruokapääkaupunki
Testaa, osaatko toimia oikein tyylikkäässä ravintolassa – Ravintolapäällikkö paljastaa pahimmat mokat ja sen, mitä vastata kysymykseen: oliko ruoka hyvää?
Tee herkullinen maailmanympärimatka Turun keskustassa: Lue kuuden ravintolan tarinat sekä testiryhmän arviot lounaista
Tv:stä tutut kokit kertovat, miten hienosti syömisen kulttuuri on muuttunut ja mihin fine dining on menossa: "Kannattaa pohtia, ettei tarjoa jämähtäneitä menuita ja jämähtänyttä ajattelua"
Riku Eerola on testannut jokaisen Turun ravintolan – nyt hän kertoo, mitkä ovat kaupungin parhaat ruokapaikat ja mitä täältä vielä puuttuu
Näin Turusta tuli suomalaisen ravintolamaailman keskus: Tekijät paljastavat menestyksen ainekset
Ranskalainen hernesosekeitto on yksi Kape Aihisen suosikeista – Seuraa huippukokin ohjeita ja valmista ravintolatason menu kotikeittiössäsi
Turusta maailmalle ponnistanut Kape Aihinen sanoo suorat sanat Michelin-tähdistä – "Tarvitseeko Turku tähtiä, mitä teemme niillä?"
Hävikkiruoka
Lukijoilta
07.05.
Miksi ruokahävikin vähentäminen omassa arjessa ei kiinnosta nuorempia sukupolvia?
Hävikkiruoka
26.04.
Ylijäämäruuan jakelu laajenee Raisiossa Friisilän kouluun
Ruoka-apu
22.04.
Koulun ylijäämäruokaa jakava Aulikki Ahokas huolehtii siitä, että jokainen hakija saa ainakin yhden annoksen – SPR:n ruoka-apumalli laajenee Varsinais-Suomessa
Lukijoilta
18.04.
Isoäitien ja -tätien ohjeet ovat kuumaa kamaa – näinä kalliin kauppakassin aikoina olisi hyvä opetella pula-aikojen ruoanlaittoa
Hävikkiruoka
13.04.
Nuhjuiset kevätsipulin varret kelpaavat salaattiin ja sitrusten kuorista voi valmistaa makeisia – kahta vanhentunutta ruoka-ainetta ei kannata hyödyntää hävikkiannoksiin
Ruokareseptit
02.02.
Muistatko oopperan, kappelin, metsästäjän ja oskarin? Tee itse neljä klassista hiukopalaa, jos niitä ei enää ravintolasta löydy
Ruoka-apu
22.12.2022
Turku korvasi Ruokakassin autoremontin – pormestarin 5 000 euron tukipäätös helpotti vähävaraisten joulujuhlan järjestämistä
Hävikkiruoka
30.10.2022
Punalaputetut tuotteet viedään nyt käsistä, kun ruokakuluissa halutaan säästää – "Olen hyödyntänyt näitä tuotteita koko elämäni"
Ruokahävikki
13.10.2022
Tekoäly auttoi Ikeaa ruokahävikin puolittamisessa – Suomi oli ketjun ensimmäinen maa, jossa tavaratalo ryhtyi taklaamaan hukkaruokaa
Hävikkiruoka
30.09.2022
"Helvatin hyvää myös ihan sellaisenaan" Ruokamessuilla valmistetaan hävikkiherkkuja ja maistellaan vuoden valkoviiniä
Ruokahävikki
13.09.2022
Kaupan alennukset ja teollisuuden hävikkisyiden kartoitus vähensivät kolmessa vuodessa hukkaan menevää ruokaa 10 miljoonalla kilolla
Hävikkiruoka
12.08.2022
Säästä rahaa ja ympäristöä ResQ:lla – hävikkiruokaa myyvä sovellus tekee maailman parantamisesta herkullista
Hävikkiruoka
11.08.2022
Raision ylijäämäruuan jakelu laajenee Kaanaan koululle
Sosiaalityö
17.07.2022
"Ooksää lopettanu vallan kaikennäköse juomisen?" Yhteinen tekeminen tuo merkityksellisyyttä yksinäisen elämään
Elintarviketeollisuus
23.05.2022
Lihaisa umami houkuttaisi piintyneimmäkin lihansyöjän vegaaniksi – espoolaisyritys keksi, miten viidettä perusmakua voisi uuttaa vaikka Elovena-tehtaan hävikistä
Hävikkiruoka
29.04.2022
Raision koulujen ylijäämäruokaa voi hakea jatkossa myös Kerttulan koululta
Kouluruoka
13.04.2022
Koulujen ylijäämäruoan jako alkaa Raisiossa ensi viikolla