Gallup

Kokoomus, Sdp ja perussuomalaiset kisaavat eduskuntavaaleissa keskenään pääministeripuolueen paikasta. Kokoomuksen Petteri Orpo, Sdp:n Sanna Marin ja perussuomalaisten Riikka Purra ovat seurattu kolmikko vaalitenteissä.
Eduskunta jäi perjantaina vaalivapaalle. Moni konkarikansanedustaja jätti jäähyväisiä parlamentille. Osa joutuu jäämään sivuun vastentahtoisesti, kun kansalaiset äänestävät uudet edustajat Arkadianmäelle.
Eduskunta jää tällä viikolla vaalivapaalle ja kisa äänestäjistä kiihtyy.
Kuusi turkulaista kertoo kuinka paljon vaalikoneet vaikuttavat ehdokasvalintaan.
Aki Nurminen suhtautuu periaatteessa myönteisesti suunniteltuun kylpylähotelliin, vaikka se romuttikin hänen omat talohaaveensa. Mörkö ja Lumi eivät suunnitelmista piittaa.
Turkulainen Jessica Nuutila, 25, seuraa uutisia netissä ja Instagramissa. Hän kokee muun muassa Ukrainan sotaa ja energian hintojen nousua koskevan kriisiuutisoinnin ahdistavaksi.
Reetta Lehtonen on tullut lastensa Elea Lehtosen (vas.) ja Eeti Lehtosen kanssa Myllyyn hankkimaan syntymäpäivätarpeita.
Jouluisissa näyteikkunoissa on tunnelmaa.
Kasper Enkvist, Sinikka Mikkonen, Pekka Tiensuu, Aija Huhtamäki, Marja Marttinen ja Tommi Sorvari kertovat itsenäisyyspäivän vietostaan.
Bea Ilomäki nauttii marraskuussa kuraleikeistä ja toisten taaperoiden kohtaamisista puistoissa.
Lisää uutisia