Facebook

Tammistonkadun ja Orkonkadun risteyksen reunamilta löytyy kymmenittäin spraymaalilla ympyröityjä koirankakkoja.
Suomela on kerännyt tyhjiä viinipulloja tienpenkalta Kaarinan Auvaisista jo pitkään. Perjantaina hylättyjen pullojen mysteeri ratkesi, kun roskaaja jäi kiinni itse teossa.
Sari Tamminen julkaisi Facebook-päivityksen tapahtuneesta lauantai-iltana sivuillaan.
Läntisen Pitkänkadun osto- ja myyntiliike on poikkeavuus nykyajassa. Sen eteen pysähdytään aistimaan ja ihmettelemään. Parin vuoden sisällä kaupan kyltit ovat muuttaneet ulkoasuaan.
Ilana Aalto
Turkulaisäidin hänelle itselleen ja miehelleen viikonlopun janojuomiksi tarkoittamat kaksi italialaista olutpulloa jäi kauppaan, koska ostoksilla mukana ollut perheen tytär oli alaikäinen. Arkistokuva.
Kuvassa oleva patja kulkeutui ystävällisen myyjän kyydissä toisesta myymälästä asiakkaalle.
Usein asiakas houkutellaan ansaan tarjoamalla esimerkiksi ilmaista kuntokartoitusta tai kuvausta, josta sitten on löytyvinään ongelmaa. Raision Vesi kehottaa tilaamaan viemärikuvaukset ja muut kuntoarvioinnit omaehtoisest puolueettomalta ja luotettavalta yritykseltä Arkistokuva.
Turun kaasukellon ympäristö on muuttunut levottomaksi. Alueen asukkaita terrorisoi useista nuorista koostuva poikaporukka.
Sekavasti käyttäytynyt mies kävi turkulaistyttöön käsiksi Hansakorttelissa lauantai-iltana. Arkistokuva.
Bernhardinkoiraa kuvaillaan älykkääksi ja ystävälliseksi roduksi.  Aikuisten koirien elopaino vaihtelee 60 ja 100 kilon välillä. Arkistokuvan bernhardinkoira ei liity tapaukseen.
Eva Einola-Kopola tiesi jo nuorena, että hänestä tulee eläinlääkäri. Edelleen hän arvostaa työnsä monipuolisuutta ja on sitä mieltä, että eläinlääkäri on maailman paras ammatti.
Pelastuslaitos on huolissaan erilaisista tee se itse -lämmitysratkaisuista. Myös tulisijojen lämmittämisessä on syytä muistaa turvallisuus.
Otto rakastaa paahtoleipää, paperin repimistä ja mustien muovikorkkien nokkimista.
Tuomion saanut jengiläinen käytti apureineen muun muassa Turun Pyhän Katariinan kirkkoaukiota ryöstöpaikkana. Uhrit oli kutsuttu tekosyyllä paikalle, mutta perillä odottikin pesäpallomailoin varustautunut jengi.
Kosmologi Syksy Räsäselle ja astrofyysikko Till Sawalalle vaadittiin joko sakkoja tai ehdotonta vankeutta. Arkistokuvassa Sawala ja Räsänen oikeuskäsittelyn ensimmäisenä päivänä elokuussa.
Twitter on menettänyt merkittävän määrän aktiivisempia käyttäjiään, mukaan lukien useita julkisuuden henkilöitä. Mastodonia markkinoidaan mainoksettomana vaihtoehtona Twitterille.
Katja Karjalaisen kädessä olevaa perinteellistä ritarilasia on käytetty aikoinaan ravintola Tornissa cocktail-lasina.
Kai Sadinmaa ei kaipaa takaisin Facebookin, koska hänen mielestään siellä käytävät keskustelut ovat liian repiviä. Hän sanoo Facebookissa olemisen vieneen valtavasti energiaa eikä saamapuolesta ole lopulta tietoa.
Turun yliopiston oikeustieteen apulaisprofessori Mika Viljanen toteaa, että tulossa olevien EU:n digimarkkina- ja digipalveluasetusten seuraus voi olla se, että suuret verkkotoimijat vetäytyvät Euroopasta.
Lisää uutisia