Etusivu - Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Venäjän pääkonsulaatti sijaitsee Vartiovuorenkadulla Turussa. Valtioneuvosto on muotoillut karkotusten kohdistuvan Venäjän suurlähetystössä työskenteleviin henkilöihin.
Turun AMK:n uuden tutkimuskäyttöön tarkoitetun katamaraanin katolta löytyy sekä päiväkameroita että lämpökameroita.
Itäpellontien leikkipuiston lukitusta varastokopista varastettiin lasten leluja. Osa löytyi rikottuna lähistöltä. Kuvan hiekkalaatikko ja lelut eivät liity tapaukseen.
Sibelius-viulukilpailun voittaja Inmo Yang esiintyi Naantalissa.
Vety- ja ammoniakkilaitoksen vaihtoehtoiset alueet alkavat etualalla näkyvästä, jo louhitusta kentästä ja jatkuvat matalaksi louhittavaan kallioiseen metsään. Green North Energyn Naantalin laitos on merkittävimpiä seudun investointisuunnitelmia, joka voi nostaa maakuntaa vihreän siirtymän kärkiosaajaksi.
Turkuunkin on luvassa on luvassa ylimääräisiä junavuoroja helpottamaan kesän tapahtumia varten matkustavien liikkumista.
Biologi Susu Rytteri on tutkinut muun muassa perhosten liikkumista ja selviytymistä sääolosuhteiden mukaan, toukkien kasvua sekä perhosten suojelua siirtoistutuksien avulla. Omaan kotiin muodostui kaaliperhostarha ihan vanhingossa.
Varpushaukka kuoli lintuhoitolassa toukokuun lopulla. Kunnaneläinlääkäri on toimittanut Ruokavirastoon tutkittavaksi näytteitä myös muista lintuhoitolan linnuista. Kuvan varpushaukka ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.
Bad media karman keskusteluohjelmassa naiset asetetaan tuomitsevan katseen alle. Kuvassa Olivia Mörck ja Krista Raitalahti.
Olli Rehn on toiminut Suomen Pankin pääjohtajana vuodesta 2018.
Sinilevän pintakukintoja esiintyy eniten tyynellä säällä.
Ulkoministeri Pekka Haavisto nousee Sauli Niinistön tavoin valitsijayhdistyksen presidenttiehdokkaaksi. Hänellä on tukenaan tukiyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, yrittäjä Olli Muurainen, joka toimi samassa tehtävässä myös vuosina 2012 ja 2018.
Wes Andersonin uusin elokuva on ilmeeltään häikäisevä, mutta sisällöltään ontto. Elokuvaa roolittavat muun muassa Jake Ryan, Jason Schwartzman ja Tom Hanks.
Vihreiden puoluekokous pidetään viikonloppuna Seinäjoella.
Lakkovaroitusten perumisesta päätetään vasta sitten, kun neuvottelutuloksen hyväksymisestä päätetään. Kuvituskuva.
Johannes Vetter on nähty Turussa usein, mutta ei viime kesänä eikä myöskään ensi viikolla.
Lauri Tähkä kommentoi syytettä lyhyesti Instagramissa ja totesi, ettei anna aiheesta enempää kommentteja.
LSJH jatkaa Paimiossa tämän vuoden loppuun asti. Sen jälkeen molemmat linjastot ovat Resterin hallussa, jolle kesäkuun alussa tehty kauppa kuidunavauslinjastosta on merkittävä.
Nuorukainen tuomittiin koulukodin henkilökunnan uhkailusta ja pahoinpitelystä Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.
Pyöräteiden avulla ranta halutaan rauhoittaa pelkästään jalankulkijoiden käyttöön.
Stanley Tucci esittää Frank Wildiä, joka löytää arvokkaita kolikoita Atlantin vesistä.
Presidentinvaalit käydään alkuvuodesta 2024.
Kuvituskuva.
Ulkoministeri Pekka Haavisto pitää torstaiaamupäivällä tiedotustilaisuuden aiheenaan ensi vuoden presidentinvaalit.