HK:n Latvasella hikinen urakka: "Meitä lyödään nyt kuin vierasta sikaa"

Timo Jakonen
Jari Latvanen on ollut Suomen suurimman elintarvikeyrityksen, turkulaisen HK-Scanin johdossa runsaat puolitoista vuotta. Yhtiön kurssin kääntäminen ei vielä ole onnistunut.
Jari Latvanen on ollut Suomen suurimman elintarvikeyrityksen, turkulaisen HK-Scanin johdossa runsaat puolitoista vuotta. Yhtiön kurssin kääntäminen ei vielä ole onnistunut.

Jukka Vehmanen

Kai Seikku, Matti Perkonoja, Hannu Kottonen. Jari Latvasella on täysi työ edessään, mikäli aikoo välttää joutumisen niiden HK-Scanin aikaisempien toimitusjohtajien jonoon, jotka eivät on...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
1 kk maksutta.

Kirjoita uusi viesti



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Musta ja poltettu
Ehkä kannattaa vaihtaa myös mainostoimistoa.
Synkät kuvat poltetuista grilliherkuista eivät kyllä vuosikausiin ole innostaneet ruokaan kunnioitettavasti suhtautuvia herkuttelijoita ostamaan HK:n tuotteita...
Kirjoita vastaus viestiin



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Asia on pihvi
Ihmiset ovat nykyään paljon tarkempia ja valikoivampia siinä mitä suuhunsa pistävät. HK on pitkään tuottanut liukuhihnalta epämääräisiä einesmössöjä ja jauhomakkaroita. Vaikka tuo yhtiö alkaisi tekemään pelkkää puhdasta lähiruokaa, niin mielikuva bulkkimättöä suoltavasta ruokatalosta säilyy hamaan tulevaisuuteen. Syöminen on muuttunut pelkästä vatsan täyttämisestä kulinaristisempaan suuntaan.
Kirjoita vastaus viestiin



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.