Talous

TE-keskus
tutuksi kansalle

Talous | Turun Sanomat 7.3.2009 01:31 |
KIRSI TURKKI

Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinokeskus eli TE-keskus pääsee nyt hyödyntämään Terhi Suomisen kahdenkymmenen vuoden viestintäkokemusta Turun alueelta. Suominen on nimitetty TE-keskuksen viestintäpäälliköksi.

Hän siirtyy TE-keskuksen palvelukseen entisen työvoimahallinnon eli työ- ja elinkeinotoimiston viestintäpäällikön tehtävästä. Turkulaiselle Suomiselle on kertynyt kokemusta viestinnästä yksityisen yrityksen, kaupungin, median ja valtion palveluksesta. Lisäksi hän on opettanut ammattikorkeakoulussa yhteisöviestintää.

TE-keskus organisoi nyt koko viestintänsä uudelleen. Suomisen tehtäviin kuuluu koko TE-keskuksen viestinnän koordinointi. Erityisenä vastuualueena on ulkoinen ja mediaviestintä. Hän jatkaa myös koko alueen työvoimatoimistojen ulkoisen viestinnän koordinointia.

- Koen suureksi haasteeksi sen, että suuri yleisö oppisi tuntemaan mitä TE-keskuksella on tarjota eri kohderyhmille tällä alueella. Työni on osaltaan myös imagon rakentamista, Suominen kertoo.

Hän siirtyy TE-keskuksen palvelukseen mielenkiintoisessa tilanteessa, kun koko valtion aluehallinto järjestetään uudelleen. Ensi vuoden vaihteessa läänit poistuvat ja tilalle tulevat valtion aluehallintovirasto, AVI ja elinkeino-, liikenne-, ja ympäristöasioihin keskittyvä ELY.

- Tärkeä osa työstäni onkin uuden ELY:n viestinnän suunnittelu, Suominen toteaa.

TSTV - Uusimmat