Talous

Bisnesenkelit
yrityksen tukena

Talous | Turun Sanomat 3.5.2008 02:31 |

Turun Sanomat

Dekotel Coatingsin hallituksen jäsenillä on vankka kokemus talouselämästä. Tero Kulmalainen ja Milla Karvanen puhuvat heistä bisnesenkeleinään.

- Kaikki ovat osakkaita, mikä kertoo sitoutumisesta yritykseen, Kulmalainen sanoo.

- Esimerkiksi Martin Uunila on ollut todella kova sparraaja ja vienyt firmaa eteenpäin. Hän osallistuu toimintaan jopa viikkotasolla.

Uunila on Dekotel Coatingsin hallituksen puheenjohtaja. Hän on työskennellyt markkinointijohtajana Karl Fazer Oy:ssä, toimitusjohtajana Fazer Bröd Ab:ssa, toimitusjohtajana Casco Nobel Oy:ssä ja ollut maailman suurimman maalien valmistajan Akzo Nobel Ltd:n markkinointijohtajana.

Peter Koivulalla on kansainvälistä kokemusta johtotehtävistä Sun Chemical Nordicin toimitusjohtajana, Akzo Nobel Inksin toimitusjohtajana ja osakkaana sekä Flint Group Inkin osakkeenomistajana ja hallituksen jäsenenä.

Kaj Åkerberg on työskennellyt muun muassa Mercuri Internationalin toimitusjohtajana, ja Mikael Aspelin tunnetaan kansainvälisten yhtiöiden lainopillisena asiantuntijana.

Senior adviser Kaj Liljestrand avaa yritykselle ovia risteilijämarkkinoille. Hän on ollut pitkään suomalaistelakoiden myyntijohdossa Wärtsilästä Akeriin asti.

TSTV - Uusimmat