Kuvagalleria: Jäätelöä saa jälleen läheltä – pienvalmistajien tuotteet ovat vallanneet markkinoita

Kaikista pienimpien valmistajien tuotteet eivät päädy edes kauppojen altaisiin asti, vaan ne myydään esimerkiksi lähiruokaringeissä.

Jari Laurikko
Postitien jäätelö valmistaa Uudessakaupungissa italialaista artesaanijäätelöä eli gelatoa. Gelatoyliopistosta oppinsa hakenut Tiina Myllymäki pyörittää jäätelökonetta pääosin viikonloppuisin. Raaka-aineet haetaan lähikunnista.
Postitien jäätelö valmistaa Uudessakaupungissa italialaista artesaanijäätelöä eli gelatoa. Gelatoyliopistosta oppinsa hakenut Tiina Myllymäki pyörittää jäätelökonetta pääosin viikonloppuisin. Raaka-aineet haetaan lähikunnista.

Milla Hägg

Litran jäätelötiiliskivien sijaan yhä useamman kuluttajan käteen tarttuu pieni, noin puolen litran herkkujäätelöpaketti. Herkkujäätelömarkkinoille ovat hypänneet perinteiset meijerijätit, ku...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
1 kk maksutta.

Kirjoita uusi viesti



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Vaihtoehtoja isojen tehtaiden tuotteille
Se on aina positiivista jos pienten tuottajien jäätelöt pääsevät markkinoille.
Kirjoita vastaus viestiin



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.