Jalkapallo

Ääritalon maalit veivät TPS:n liigacupin finaaliin

Jalkapallo | Turun Sanomat 28.3.2012 21:52 |

Vahvan kevään pelannut Turun Palloseura jatkoi voitokkaita otteitaan keskiviikkona jalkapallon liigacupin välierässä Vaasan Palloseuraa vastaan. TPS eteni finaaliin 2–0 (0–0) -voitolla. Ensimmäinen puoliaika välierässä oli tiukkaa ja tasaista peliä, eikä maalipaikkoja juuri kummassakaan kenttäpäädyssä nähty.

Toisen puoliajan alussa Mika Ääritalo pääsi puskemaan Aleksi Ristolan keskityksestä TPS:n johtoon, ja tämä avasi peliä selvästi.

Ääritalo tuplasi TPS-johdon paluupallosta hiukan ennen tunnin täyttymistä. Sen jälkeen molemmat hakivat hanakasti maaleja, mutta enempää osumia ei nähty.

– VPS osoitti olevansa hyvä joukkue. Maalien myötä peli avautui enemmän ja lopulta tämä oli hyvä voitto meille. Totta kai tähtäin on liigacupissakin mahdollisimman pitkälle, ja nyt olemme finaalissa, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki iloitsi.

Finaalissa TPS saa vastaansa voittajan torstaina pelattavasta välierästä Inter–HJK. Finaali pelataan Töölön jalkapallostadionilla Helsingissä ensi viikon keskiviikkona.

TS–STT

TSTV - Urheilu