Urheilu

Piivolley haukkasi huikopalan

Urheilu | Turun Sanomat 7.1.2007 01:32 |

Piivolley-KoVe 3-0

JUKKA KÄNKÄNEN

Piivolley haukkasi Korson Vedon huikopalana lentopalloliigan palattua joulutauolta Salohalliin.

Piille oli pala tarttua kurkkuun heti ensimmäisessä erässä, jossa Korso (25-21) härnäsi tiukasti loppiaistunnelmaista isäntäänsä.

- Olimme alussa huolimattomia. Vastaanotto petti. Tätä kautta hyökkäys ei toiminut, mittaili valmentaja Jouko Lindberg.

Viimeisissä erissä (25-10, 25-15) kärkipään Pii näytti kaapin paikan liigajumbo Korsolle.

Salolaiset paransivat peliään jokaisella osa-alueella. Vastaanoton tarkentumisen jälkeen passari Kert Toobal pyöritti hyökkäyspeliä murhaavan suunnatusti.

Etenkin kakkospaikalta iskeneet Jussi Niemelä (+14) ja Toni Tuominen (+16) olivat Korson torjunnalle pitelemättömiä.

Toobal käytti hyökkääjiään yksipuolisesti, mutta mikäs siinä, kun Niemelälle ja Tuomiselle siunaantui näin jatkuvasti yksi/yksi-tilanteita.

Kauden mittaan jatkuvasti peliään parantaneen Piivolleyn Lindbergillä on edelleen positiivinen ongelma ratkaistavana. Yleispelaajien tonteista käydään kovaa kilpailua. Korsoa vastaan huilivuorossa oli kokenut Nisse Huttunen.

- Ei Nisseä (Huttunen) mikään vaivaa. Tuomisen Toni vain tarvitsi peliaikaa. Joukkueen sisällä on tervettä kilpailua. Kevään ratkaisuissa tarvitaan joka ukon panosta, muistutti Lindberg.

Korson tilanne liigassa on lohduton. Veto on voittanut sarjassa yhden ottelun (Piivolley!) eikä voittoeriäkään ole kuin kuusi.

- Tänäänkin itseluottamuksemme mureni ensimmäisen erän jälkeen. Emme edes uskalla tapella voitoista, tuskaili valmentaja Aleksei Diva.

TSTV - Urheilu