Sunnuntai 27.5.2018Ritva

Lisää papua napaan

Päättyvä vuosi on ollut palkokasvien juhlaa. Kotikokit hullaantuivat nyhtökaurasta ja härkiksestä. Palkokasvit kannattaa jatkossakin pitää lautasella. Ne voivat tuoda helpotusta ruokapulaan ja keventää ympäristökuormaa.

Irina Belousa

Mikä ruoka olisi samaan aikaan herkullista, terveellistä, halpaa ja ekologista?

Palkokasvi- eli herneruoka, ehdottavat tutkijat. Tavallisten herkuttelijoiden ajatukset kulkevat samaan suuntaan.

Vuoden 2...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
6 viikoksi maksutta.

Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.