Lauantai 23.6.2018Aatto, Aatu, Aadolf

Kun simpukka temppuilee, chef auttaa

Pariisin hotelli Ritzin keittiökursseilla ruokaharrastajat pääsevät kokeilemaan, miten valmistetaan Michelin-tason ruokaa.

Pariisin Ritzin kampasimpukkakurssin kova ja tyytyväinen joukko: Jean-Yves Gourdin, Mariya Pytchak, Flurun Domenig, tulkki Muna Bennaceur, keittiömestari Jérôme Coindre, Heloïse du Closel ja Emmanuelle Delos.
Pariisin Ritzin kampasimpukkakurssin kova ja tyytyväinen joukko: Jean-Yves Gourdin, Mariya Pytchak, Flurun Domenig, tulkki Muna Bennaceur, keittiömestari Jérôme Coindre, Heloïse du Closel ja Emmanuelle Delos.

Pariisitar Heloïse Du Closel on hätää kärsimässä kampasimpukoiden kanssa. Chef Jérôme Coindre rientää avuksi ja näyttää kädestä pitäen, miten simpukka avataan.

Ollaan Pariisin hotelli Ritzin opetuskeit...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
6 viikoksi maksutta.

Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.