Ravinteiden kierrätyksen moniottelu

ALIO

Maria Yli-Renko

Sanna Tikander

Kaisa Riiko

Marraskuun 1. päivän Ruovikosta ruokapöytään -seminaari kokosi Turkuun Valtion Virastotaloon kaksisataa ravinteiden kierrätyksen asiantuntijaa ja tekijää. ...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
6 viikoksi maksutta.

Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Aliot
Aliot

Alio: Ulkona opettelua – luonto oppimis- ja leikkiympäristönä

Kesä on erinomaista aikaa ottaa kaikki ilo irti vapaa-ajasta ja kotien lähiluonnosta. Samalla on hyvä valmistautua pikku hiljaa syksyllä alkavaan koulutyöhön. Luonnossa on mahdollista oppia itse tutkien ja kokien, toiminnallisesti ja elämyksellisesti. Samalla oivalletaan, miten luonnossa liikutaan luontoa kunnioittaen. Lähiluonnossa opittu laajenee ja syvenee helposti vastuulliseen kulutuskäyttäytymiseen ja kestävään elämäntapaan.