Tiistai 24.4.2018Pertti, Albert, Altti

Viihtyisän asumisen a ja o

Uusi koti ainutlaatuisella paikalla aktiivisille ihmisille
Uusi koti ainutlaatuisella paikalla aktiivisille ihmisille

Mistä syntyy tunne, että asunto on kuin luotu juuri itselle? Rakennusliike Tikakosken Jorma Juurikka kertoo, miten Asunto Oy Naantalin Swingissä on huomioitu kodinetsijöiden haaveet ja upea ympäristö.

Ainutlaatuinen sijainti

Kauniit hoidetut näkymät, lempiharrastukset askeleen päässä. Omaa rauhaa, tarkoituksenmukaiset tilat ja helpot kulkuyhteydet.

Tällainen asumisen idylli ei synny sattumankauppana. Aurinko Golfin viheriöiden äärelle nousevan Asunto Oy Naantalin Swingin suunnittelussa on kiinnitetty tarkasti huomiota alueen tunnuspiirteisiin ja siihen, mitä asukkaat kodeiltaan siellä tarvitsevat.

- Lähtökohta on ollut rakentaa koteja aktiivisille ihmisille, jotka tykkäävät liikkua ja harrastaa. Se otettiin huomioon yksityiskohtia myöten, kertoo Rakennusliike Tikakosken myyntijohtaja Jorma Juurikka.

Syksyllä valmistuva moderni kolmen rakennuksen kohde koostuu 14 avarasta huoneistosta, joista puolet on myyty.

Ajatuksella suunniteltu

Upeaa sijaintia golfkentän ja puiston laidalla on kunnioitettu avarilla panoraamaikkunoilla sekä kaikkiin asuntoihin kuuluvilla terasseilla ja parvekkeilla. Aurinkoiset pihat antavat etelään, ja koska jokaisessa kodissa on myös takaterassi, voi aamuisinkin istahtaa vilvoittelemaan ulkosalle.

-Alue on hyvin rauhaisa ja takapihalta alkaa kaunis metsikköinen suojelualue, jonne ei saa rakentaa. Tontin kautta ei myöskään tule missään vaiheessa kulkemaan läpikulkuliikennettä, Juurikka kertoo.

Ympäröivät golfviheriöt säilyvät aina yhtä hoidetun näköisinä. Asuntojen olohuoneista ja tupakeittiöistä avautuva näkymä onkin kuin taulu, joka vaihtuu vuodenaikojen mukaan.

Kotioven luona kaksi autokatospaikkaa varmistaa kulkemisen vaivattomuuden. Omasta rauhasta hurauttaa kymmenessä minuutissa palvelujen luo ja tunnelmalliseen Naantaliin.

Asunto Oy Naantalin Swingissä golfarit pääsevät viheriölle omalta kotiovelta.
Asunto Oy Naantalin Swingissä golfarit pääsevät viheriölle omalta kotiovelta.

Golfarin unelma

Kun rakennetaan koteja aktiivisille liikunnan ystäville, yksi olennainen asia ovat harrasteiden vaatimat kunnon säilytystilat. Niihin onkin Asunto Oy Naantalin Swingissä satsattu: puolilämmintä varastotilaa sisältyy jokaiseen huoneistoon vähintään parinkymmenen neliön verran.

Täyden kympin sijainnista on monenlaista hyötyä. Juurikka mainitsee, että kohde tarjoaa oivan lisätulojen mahdollisuuden, jos asukkaat haluavat vuokrata huoneistojaan golf-harrastajille.

Kohteen rakennuttaja Rakennusliike Tikakoski on vuonna 1994 perustettu kokonaisvaltainen rakennusliike ja projektijohto-organisaatio. Raisiossa pääkonttoriaan pitävä vahva kasvuyritys toteuttaa asuntohankkeiden lisäksi hoiva- ja päiväkotihankkeita ympäri Suomen, asiakkaiden tarpeiden mukaan. Konserniin kuuluvat myös omat sähkö- ja hankekehitysyhtiöt. Emoyhtiönä toimii TIKA Group Oy.

Ota yhteyttä ja toteuta asumisen unelmasi!

Jorma Juurikka, myyntijohtaja Rakennusliike Tikakoski, p. 040 833 3983

Johanna Pulkkinen, myyntineuvottelija Aktia, p. 040 300 2305

Lue myös nämä yhteistyö­kumppanimme artikkelit