Maanantai 21.5.2018Kosti, Konsta, Konstantin

Deep Effect IN17 pohjaa kantasolu-uutteeseen

Uusi suomalainen

ihonhoitotuotesarja!

Petra Nuortio-Katajisto (vas.) ja Jaana Piesanen kehittivät uuden ihonhoitosarjan. Deep Effect -kosmetiikkasarja IN17 on täysin kotimainen.
- Olemme hyödyntäneen edistyksellisiä, puhtaita ja turvallisia raaka-aineita, muun muassa kantasolu-uutetta merilevästä.
Petra Nuortio-Katajisto (vas.) ja Jaana Piesanen kehittivät uuden ihonhoitosarjan. Deep Effect -kosmetiikkasarja IN17 on täysin kotimainen. - Olemme hyödyntäneen edistyksellisiä, puhtaita ja turvallisia raaka-aineita, muun muassa kantasolu-uutetta merilevästä.

Ihonhoidon uusin innovaatio tulee Suomen turusta ja on täysin kotimaista tuotantoa. IN17 -tuotesarja on ammattitason vastaus kehittyneiden hoitojen tulos- ja laatuvaatimuksiin.

Kokemus, intohimo, rohkeus ja osaaminen: 20 vuotta alan yrittäjänä työskennellyt kosmetologi Petra Nuortio-Katajisto ja sairaanhoitaja, kosmetologi Jaana Piesanen pohtivat aihetta vuosia. Omassa työssään he ovat nähneet ja kokeneet ihonhoidon huiman teknologisen kehityksen sekä tuotteet ja tulokset. Nyt oli aika astua tuotteiden käyttäjistä myös niiden kehittäjäksi ja tuottajaksi.

- Klassinen tarina, sillä koko homma lähti liikkeelle omista ja asiakkaiden tarpeista. Olemme molemmat tehneet pitkään ja laaja-alaisesti töitä ihonhoidon ammattilaisina. Koetun pohjalta päätimme, että teemme sen parhaan mahdollisen tuotesarjan itse, alustaa Ihoklinikka Nuortion omistajayrittäjä Petra Nuortio-Katajisto.

- Hypistelimme syvemmin asiaa noin vuoden verran. Molemmat tiesimme käytännön kokemuksen pohjalta, mitä asiakkaiden tuloksellinen hoito vaatii, eli osaamista, uusinta laiteteknologiaa sekä parhaat ihonhoitotuotteet. Nyt meillä on koko hoitoketju hyppysissä, sairaanhoitaja ja kosmetologi Jaana Piesanen iloitsee.

- Tämä osaamis- ja tuoteketju on kaikkien alalla toimivien palveluksessa. Koulutamme ja siirrämme osaamista eteenpäin erittäin mielellämme, hoitoalan ammattilaiset sanovat.

Kokeneiden kollegoiden yhteistyön tuloksena syntyi uusi, täysin suomalainen ihonhoitosarja Deep Effect -kosmetiikkasarja IN17. Tuotesarja on kehitetty palvelemaan ihmisiä, jotka arvostavat laatua, tuloksia ja kotimaisuutta.

- Tuotteet valmistetaan Suomessa, laadunvalvonta on omissa käsissä ja tuotteet on testattu sekä käytännössä että tieteellisesti. Kaiken tekemisen lähtökohtana on varmistaa laatu ja turvallisuus, painottaa Nuortio-Katajisto.

Suomi sata vuotta innoitti yrittäjät lanseeraamaan tuotesarjan.

- Koko homma oikeasti lähti liikkeelle intohimosta tuoda markkinoille korkeatasoisia ihonhoitotuotteita. Lanseerauksen ajankohdaksi valikoitui luontevasti Suomi 100 -juhlavuosi, sillä Suomessa valmistetun ihonhoitotuotteen valitsemalla jokainen asiakas on tukemassa suomalaista työtä ja työllisyyttä.

- IN17-tuotteet valmistetaan Helsingissä ja ne ovat kaikki Avainlippu-tuotteita, Nuortio-Katajisto sanoo.

Deep Effect -kosmetiikkasarja IN17 tuotteissa on hyödynnetty edistyksellisiä, puhtaita ja turvallisia raaka-aineita.

- Sarjassa on käytetty raaka-aineina edistyksellisiä ainesosia, kuten hyaluronihappoa, persikansiemenöljyä, A- ja C-vitamiinia, kollageeniproteiineja ja peptidejä sekä aloe veraa. Sarjan pääraaka-aine on kantasolu-uute. Se tukee ihon omien kantasolujen toimintaa ja vahvistaa ihoa. Kantasolu-uutetta saadaan merilevästä, Nuortio-Katajisto selvittää.

- Kun tuotanto on Suomessa, niin meillä on nopea ja tehokas väylä valvoa laatua sekä tehdä tuotekehitystä. IN17 -tuotesarja on suunniteltu ja tuotettu niin, että ne sopivat erittäin hyvin yhteen nykyään käytettävien teknologioiden kanssa, Piesanen lisää.

Ammattilaisille suunnattujen tuotteiden raaka-ainepitoisuudet ovat kotihoitotuotteita korkeampia ja pakkauskoot suurempia.

- Ammattimaisessa hoitoympäristössä on omat vaatimuksensa. Ihonhoitotuotteiden sama laatutaso on tietenkin tarjolla myös kaikille kotihoitoon. Aina kannattaa keskustella ammattilaisen kanssa hoidon kokonaisuudesta, Nuortio-Katajisto huomauttaa.

IN17-tuotteita on saatavilla kosmetologisista hoitoloista sekä esteettisiä hoitoja tekeviltä lääkäriasemilta ympäri Suomea. Tuotteita ei myydä tavarataloissa eikä verkkokaupoissa kuluttajille. Ammattilaisille suunnattu verkkokauppa on avattu osoitteessa IN17.fi

www.IN17.fi

info@in17.fi

www.ihoklinikkanuortio.fi/